KREATYWNE KOREPETYCJE

Zajęcia z większości przedmiotów do poziomu gimnazjalnego prowadzi Pan Daniel Knapik. Dla uczniów szkół średnich oferujemy Państwu zajęcia przygotowujące do matury z j. polskiego (egzamin ustny) zarówno indywidualne jak i grupowe.

Zajęcia odbywają się w domu korepetytora (ze względu na fakt, że posiada on pomoce dydaktyczne ułatwiających zapamiętywanie oraz niwelujące stres).

Nasz zajęcia bazują na nowoczesnych metodach uczenia się. Pomimo młodego wieku nasz korepetytor ma spore doświadczenie. Uczniowie zawsze są zadowoleni z jego stylu bycia i metod uczenia, bo jak sam twierdzi: „ Dobieram metody uczenia się do każdego ucznia osobno, ponieważ wiem, jakie to ważne, żeby dziecko, wychodząc z moich zajęć miało już wiedzę”.  Więcej informacji na temat naszego korepetytora znajdą Państwo w zakładce „nasza ekipa”.

Cena za 1h to 40 zł

Zajęcia z technik efektywnego uczenia się prowadzić będzie Daniel Knapik - korepetytor i finalista projektu: "Zwolnieni z teoria", którego głównym tematem były metody uczenia się. Związany z Rudzkimi Bibliotekami, których jest honorowym przyjacielem od 2017. W Stowarzyszeniu “Przystanek” prowadzi m.in. zajęcia dla maturzystów “Egzamin dojrzałości bez zaległości”.